Containere FDC produce si vinde containere birou cu livrare rapida si montaj in Miercurea Ciuc

Containere birou Miercurea Ciuc

Containerele birou produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Miercurea Ciuc. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele birou din Miercurea Ciuc sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Miercurea Ciuc produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere birou sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Produsele Noastre

Containere Birouri Miercurea Ciuc

Spatiul de birou este estential pentru orice afacere, indiferent de amploarea ei. Fie ca vorbim de birouri mici, pentru cativa angajati sau de spatii de birou ceva mai mari, Containere FDC iti ofera solutii practice si moderne. Fiind usor de personalizat, containerele birou se remarca prin versatilitate si rezistenta.

Containere Dormitoare Miercurea Ciuc

Indiferent de locul unde te-ai afla, ai nevoie de un loc unde sa dormi. Containere dormitor pot fi folosite singular sau in ansamblu de containere, acestea putând fi personalizate si complet utilate după cerințele clientului: aer conditionat, mobilier, toaleta, grup sanitar…

Containere Toalete Miercurea Ciuc

Primul lucru cu care incepi un santier este toaleta, du mai departe obiceiul si alege un container toaleta! Containere toaleta pot fi folosite singular sau in ansamblu in locatii precum: santiere, parcuri, scoli, institutii, evenimente, concerte etc.

Containere Cabine paza Miercurea Ciuc

„Paza bună trece primejdia rea!” Noi am înțeles acest lucru si de aceea am creat cabine de paza confortabile din punct de vedere termic si complet echipate. Acestea sunt produse in patru dimensiuni standard si pot fi dotate cu aparate de aer condiționat, in funcție de proiectul si nevoile clientului.

Containere Depozitare Miercurea Ciuc

Succesul oricarei activitati incepe cu o buna organizare. Fie ca este vorba despre un santier mare sau despre propria curte, containerele de depozitare reprezintă cea mai practică soluție când ai nevoie de spații mobile sau fixe pentru depozitarea mărfurilor, sculelor, uneltelor, echipamentelor, etc.

Containere Vestiare Miercurea Ciuc

Haina nu-l face pe om, dar daca vrei sa o schimbi, alege locul ideal unde s-o faci! Containerele vestiar sunt utilizate cu succes pe șantiere, terenuri de sport, la piscine, reprezentând o soluție practica, rapida si avantajoasa.

Containere Comerciale Miercurea Ciuc

Unele afaceri au pornit dintr-un garaj, însă acum tu iți poți dezvolta businessul cu ajutorul unui container comercial. Fiind ușor de personalizat, relocat si de extins, containerele comerciale pot fi adaptate pentru diverse scopuri: farmacii, magazine, cafenele, fast food, vulcanizare, frizerie, pet shop, etc.

Containere Organizari de santier Miercurea Ciuc

Știm cât de importante sunt pentru tine livrarea rapidă și rezistența îndelungată a containerelor pentru organizări de șantier. Din acest motiv facem tot posibilul să avem stocuri permanente și acordăm atenție deosebită selecției materialelor folosite pentru a rezista unei utilizări intense și de durată. Containerele pot fi utilizate ca dormitoare, birouri, toalete, dusuri, depozitare, cabine de paza, vestiare etc.

Containere Spitale / Sanitare Miercurea Ciuc

Ultimii ani ne-au învățat că avem nevoie de soluții rapide, sigure și ușor de integrat în cadrul oricărei instituții sanitare, contribuind la calitatea sistemului medical. Containerele sanitare constituie soluția optimă atât pentru mărirea unităților existente, cât și pentru construcții noi cum ar fi: cabinet medical, stomatologic, veterinar, dispensar, morga, etc.

Containere Scoli / Gradinite Miercurea Ciuc

Educația este temelia unei societăți și ar trebui să fie accesibilă tuturor copiilor, containerele reprezentând soluția ideală pentru crearea unor spații de învățământ noi sau extinderea celor existente. Construcțiile modulare de scoli si grădinițe sunt dotate cu toate facilitățile necesare desfășurării cursurilor si pot fi utilizate ca săli de clasă, toalete, vestiare, săli de mese, săli de sport, laboratoare și cancelarie.

Garaje din Containere Miercurea Ciuc

Estetic, funcțional si la un preț avantajos? Da, este posibil. Nu doar iți protejează mașina, dar se si integrează perfect in decorul curții tale. Garajele FDC sunt produse in doua variante: izolate si neizolate, se livrează gata montate, astfel încât sa te poți bucura de propriul garaj in câteva minute.

Case din containere Miercurea Ciuc

Știm deja că visezi la căsuța ta de vacanță la malul mării sau la poalele muntelui, de accea, am pregătit pentru tine cele mai practice, atrăgătoare și rezistente case modulare pe care ți le poți dori. Casele modulare oferă avantajul de a crea spații cu un design unic pentru industria hotelieră, spații de cazare și recreative pentru tabere școlare, spații ce servesc drept locuințe sociale sau casute mici si cochete pentru gradina de la tara.
Avantajele utilizarii containerelor in Miercurea Ciuc

COST REDUS

Constructiile din containere pe schelet metalic au un cost mai redus decat constructiile clasice.

NU NECESITA SANTIER

Pentru a realizare acestora nu este nevoie de un santier clasic.

CONSTRUCTIE RAPIDA

Constructia poate dura intre 10 si 45 de zile in functie de complexitate.

– Containere FDC –

Nu ai gasit ce cautai?

Ai mai multe intrebari despre produsele noastre?

Contacteaza-ne si te ajutam cu drag!