Containere casa de vanzare in Salaj - Containere FDC

Containere casa de vanzare in Salaj

Containere casa Salaj

Containerele casa produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Salaj. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele casa din Salaj sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Salaj produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere casa sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere casa

Consultanta gratuita containere Salaj

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere casa.

Proiectare & constructie containere Salaj

Realizam proiectarea containerelor casa gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Salaj

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele casa.

Transport & montaj containere Salaj

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere casa la final.

Avantaje containere casa

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere casa

Containere casa Salaj

Containerele casa sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere casa Salaj?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Salaj.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Salaj


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Salaj

Portofoliu containere Salaj

Call Now Button