Containere casuta Timis

Containerele casuta produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Timis. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele casuta din Timis sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Timis produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere casuta sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere casuta

Consultanta gratuita containere Timis

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere casuta.

Proiectare & constructie containere Timis

Realizam proiectarea containerelor casuta gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Timis

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele casuta.

Transport & montaj containere Timis

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere casuta la final.

Avantaje containere casuta

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere casuta

Containere casuta Timis

Containerele casuta sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere casuta Timis?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Timis.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Timis


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Timis

Portofoliu containere Timis

Link-uri utile
[page-generator-pro-related-links]
[page-generator-pro-related-links]
[page-generator-pro-related-links]
[page-generator-pro-related-links]