Containere comerciale Iasi

Containerele comerciale produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Iasi. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele comerciale din Iasi sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Iasi produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere comerciale sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere comerciale

Consultanta gratuita containere Iasi

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere comerciale.

Proiectare & constructie containere Iasi

Realizam proiectarea containerelor comerciale gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Iasi

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele comerciale.

Transport & montaj containere Iasi

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere comerciale la final.

Avantaje containere comerciale

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere comerciale

Containere comerciale Iasi

Containerele comerciale sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere comerciale Iasi?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Iasi.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Iasi


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Iasi

Portofoliu containere Iasi


Link-uri utile
[page-generator-pro-related-links]
[page-generator-pro-related-links]
[page-generator-pro-related-links]
[page-generator-pro-related-links]