Containere de inchiriat in Urziceni - Containere FDC

Containere de inchiriat in Urziceni

Containere de inchiriat Urziceni

Inchirierea containerelor in Urziceni este o solutie la fel de buna pentru persoane fizice cat si pentru firmele din Urziceni.
De ce sa inchiriezi containere ?
Containerele de inchiriat sunt ecologice, usor de amplasat si mai ales practice in orice tip de proiect. Ele aduc reduceri semnificative atat de cost dar si de risc, fiind concepute pentru a sustine un management performant atat in proiecte personale cat si pentru afaceri.
Ce sunt containerele?
Containerele de inchiriat sunt constructii prefabricate in proportie de peste 90% ce pot fi amplasate oriunde este necesar cu ajutorul unei macarale. Containerele monobloc se folosesc pentru constructii pe un singur nivel, iar cele modulare pentru constructii pe mai multe niveluri. Ele sunt o alegere buna atat ca solutie permanenta dar si temporara in diverse domenii de activitate sau in mod privat.

Ce containere se pot inchiria in Urziceni

Container monobloc

Container modular

Cabina de paza din container

Toaleta din container

Organizare de santier din containere

Dormitor/cazare/casuta din container

Birou din container

Containere pentru depozitare izolat sau neizolat

Containere sanitare

Special concepute pentru urgentele COVID-19

Avantajele inchirierii containerelor in Urziceni

Containerele de inchiriat sunt cele monobloc si cele modulare. Containerele monobloc au latimea de 2,4m sau 3m si lungimi de la 3m la 12m (cu pasul de 1m). Ele pot avea diverse utilari in functie de nevoile chiriasului.

Containerele modulare au dimensiune standard de 6m x 2,4m x 2,7m, ele fiind folosite predominant in proiecte cu etaj.

Disponibile pentru inchiriere in Urziceni sunt si toalete din containere, containerele pentru depozitare izolate sau neizolate, birourile din containere sau containerele de locuit.

Toate containerele disponibile pentru inchiriere in Urziceni sunt disponibile si pentru vanzare (nu cele folosite, doar acelasi model sau ceva similar personalizat in functie de nevoile dvs).

Pentru cei care au nevoie de un container monobloc sau modular de inchiriat, ori mai multe, implementam serviciul de

INCHIRIERE CONTAINERE ORIUNDE IN ROMANIA

Indiferent daca ai nevoie de un container pentru organizarea santierului sau o cabina de paza dintr-un container ca sa iti securizezi lucrarile din Urziceni, avem toate solutiile disponibile in stoc cu livrare imediata oriunde in Romania, inclusiv birouri si cazari din containere
.

Containerele de inchiriat pot fi o solutie foarte buna in utilizari precum:

Containere de inchiriat Urziceni

Containerele de inchiriat sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere de inchiriat Urziceni?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Urziceni.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Urziceni


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Urziceni

Portofoliu containere de inchiriat Urziceni

Tot ceea ce trebuie sa stii despre containere de inchiriat Urziceni


Call Now Button