Containere de locuit de vanzare in Constanta - Containere FDC

Containere de locuit de vanzare in Constanta

Containere de locuit Constanta

Containerele de locuit produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Constanta. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele de locuit din Constanta sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Constanta produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere de locuit sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere de locuit

Consultanta gratuita containere Constanta

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere de locuit.

Proiectare & constructie containere Constanta

Realizam proiectarea containerelor de locuit gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Constanta

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele de locuit.

Transport & montaj containere Constanta

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere de locuit la final.

Avantaje containere de locuit

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere de locuit

Containere de locuit Constanta

Containerele de locuit sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere de locuit Constanta?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Constanta.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Constanta


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Constanta

Portofoliu containere Constanta

Tot ceea ce trebuie sa stii despre containere de locuit Constanta


Call Now Button