Containere horeca Arad

Containerele horeca produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Arad. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele horeca din Arad sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Arad produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere horeca sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere horeca

Consultanta gratuita containere Arad

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere horeca.

Proiectare & constructie containere Arad

Realizam proiectarea containerelor horeca gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Arad

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele horeca.

Transport & montaj containere Arad

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere horeca la final.

Avantaje containere horeca

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere horeca

Containere horeca Arad

Containerele horeca sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere horeca Arad?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Arad.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Arad


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Arad

Portofoliu containere Arad

Link-uri utile
[page-generator-pro-related-links]
[page-generator-pro-related-links]
[page-generator-pro-related-links]
[page-generator-pro-related-links]