Containere HORECA - Containere FDC - Preturi Producator

Containere HORECA


Containerele HORECA

HoReCa este un domeniu complex, vast si pretentios, unde atentia la detalii conteaza. Tocmai de aceea, solutiile HoReCa din containere de la Containere FDC sunt solutia perfecta pentru afacerea ta ! Avand foarte multe posibilitati de dimensionare si personalizare, solutiile HoReCa din containere vin in intampinarea afacerilor de viitor oferind perspective noi si moderne.

De ce solutii HoReCa din containere ?

E usor de personalizat - Contureaza-ti afacerea incepand de la spatiile care conteaza. Alege design-ul cel mai practic pentru afacerea ta.

Se poate reloca - "Daca nu iti place undeva, poti sa te muti, doar nu esti copac." - asa e si in cazul solutiilor HoReCa containere.

Se poate extinde - Tot ce facem este pentru progres, pe care ni-l dorim si mai ales il anticipam cu speranta. Pentru afaceri cu perspectiva, spatiile din containere sunt solutia de extindere perfecta.

Sunt accesibile – In general un spatiu util este destul de costisitor. Prin utilizarea unui container timp de 5 ani, practic “chiria” lunara ajunge la maxim 100 de euro.


Nu esti sigur daca sau ce ar fi potrivit pentru tine ?


Contacteaza-ne si consultantii nostri dedicati pentru afaceri te vor ajuta sa gasesti solutia cea mai buna pentru tine !

Portofoliu containere HoReCa


Parteneri in productia de containere

Call Now Button