Containere industriale de vanzare in Covasna - Containere FDC

Containere industriale de vanzare in Covasna

Containere industriale Covasna

Containerele industriale produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Covasna. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele industriale din Covasna sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Covasna produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere industriale sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere industriale

Consultanta gratuita containere Covasna

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere industriale.

Proiectare & constructie containere Covasna

Realizam proiectarea containerelor industriale gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Covasna

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele industriale.

Transport & montaj containere Covasna

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere industriale la final.

Avantaje containere industriale

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere industriale

Containere industriale Covasna

Containerele industriale sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere industriale Covasna?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Covasna.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Covasna


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Covasna

Portofoliu containere Covasna

Tot ceea ce trebuie sa stii despre containere industriale Covasna


Call Now Button