Containere mobile de vanzare in Adjud - Containere FDC

Containere mobile de vanzare in Adjud

Containere mobile Adjud

Containerele mobile produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Adjud. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele mobile din Adjud sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Adjud produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere mobile sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere mobile

Consultanta gratuita containere Adjud

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere mobile.

Proiectare & constructie containere Adjud

Realizam proiectarea containerelor mobile gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Adjud

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele mobile.

Transport & montaj containere Adjud

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere mobile la final.

Avantaje containere mobile

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere mobile

Containere mobile Adjud

Containerele mobile sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere mobile Adjud?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Adjud.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Adjud


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Adjud

Portofoliu containere Adjud

Call Now Button