Containere modulare de vanzare in Vaslui - Containere FDC

Containere modulare de vanzare in Vaslui

Containere modulare Vaslui

Containerele modulare produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Vaslui. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele modulare din Vaslui sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Vaslui produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere modulare sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere modulare

Consultanta gratuita containere Vaslui

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere modulare.

Proiectare & constructie containere Vaslui

Realizam proiectarea containerelor modulare gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Vaslui

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele modulare.

Transport & montaj containere Vaslui

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere modulare la final.

Avantaje containere modulare

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere modulare

Containere modulare Vaslui

Containerele modulare sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere modulare Vaslui?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Vaslui.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Vaslui


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Vaslui

Portofoliu containere Vaslui


Call Now Button