Containere santier de vanzare in Amara - Containere FDC

Containere santier de vanzare in Amara

Containere santier Amara

Containerele santier produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Amara. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele santier din Amara sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Amara produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere santier sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere santier

Consultanta gratuita containere Amara

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere santier.

Proiectare & constructie containere Amara

Realizam proiectarea containerelor santier gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Amara

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele santier.

Transport & montaj containere Amara

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere santier la final.

Avantaje containere santier

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere santier

Containere santier Amara

Containerele santier sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere santier Amara?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Amara.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Amara


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Amara

Portofoliu containere Amara

Call Now Button