Containere second hand de vanzare in Constanta - Containere FDC

Containere second hand de vanzare in Constanta

Containere second hand Constanta

Containerele second hand produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Constanta. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele second hand din Constanta sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Constanta produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere second hand sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere second hand

Consultanta gratuita containere Constanta

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere second hand.

Proiectare & constructie containere Constanta

Realizam proiectarea containerelor second hand gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Constanta

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele second hand.

Transport & montaj containere Constanta

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere second hand la final.

Avantaje containere second hand

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere second hand

Containere second hand Constanta

Containerele second hand sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere second hand Constanta?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Constanta.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Constanta


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Constanta

Portofoliu containere Constanta

Tot ceea ce trebuie sa stii despre containere second hand Constanta


Call Now Button