Főoldal
Főoldal2024-05-08T15:31:26+03:00

hírek

Fénykép

videó

Médiaszereplések

FDC konténergyár

A kezdetektől, az 1830-as évektől hihetetlen lendületet kapott az a gondolat, hogy máshol, mint az építkezés végső helyén építsenek, egy építményt nagyon rövid időn belül elszállítsanak és összeszereljenek, és napjainkban az egyik leggyakrabban használt építési módszerré vált. .

Az FDC által gyártott konténerek gyors, megfizethető és rugalmas megoldást kínálnak, ha irodai konténerekre, helyszíni szervezetekre, kórházakra, iskolákra, moduláris házakra, fémgarázsokra...

Termékeink

HIVATAL

Ár innen:
2550 Euro + Áfa
Az irodaterület minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, méretétől függetlenül. Legyen szó kis irodákról néhány alkalmazottnak, vagy valamivel nagyobb irodaterületekről, az FDC Containers praktikus és modern megoldásokat kínál Önnek. Könnyen testreszabható, az irodai konténerek sokoldalúságukkal és ellenálló képességükkel tűnnek ki.

HÁLÓSZOBA

Ár innen:
2550 Euro + Áfa
Nem számít, hol van, szüksége van egy helyre, ahol aludhat. A hálószobai konténerek külön-külön vagy konténerkészletként is használhatók, a megrendelő igényei szerint testre szabhatók és teljes körűen felszerelhetők: légkondicionáló, bútor, WC, fürdőszoba...

WC

Ár innen:
2100 Euro + Áfa
Az első dolog, amivel elkezdesz egy építkezést, az a WC, folytasd a szokást és válassz WC-tartályt! A WC-konténerek egyenként vagy egészben használhatók olyan helyeken, mint: építkezések, parkok, iskolák, intézmények, rendezvények, koncertek stb.

Őr kabinok

Ár innen:
1700 Euro + Áfa
– Jobb biztonságban, mint rosszban! Ezt megértettük, ezért hoztunk létre termikusan kényelmes és teljesen felszerelt őrkabinokat. Négy szabványos méretben készülnek, és a projekttől és a megrendelő igényeitől függően klímaberendezéssel is felszerelhetők.

Tárolás

Ár innen:
2510 Euro + Áfa
Minden tevékenység sikere a jó szervezéssel kezdődik. Legyen szó nagy építkezésről vagy saját udvarról, a tárolókonténerek a legpraktikusabb megoldást jelentenek, ha mobil vagy fix terekre van szükség áruk, szerszámok, szerszámok, berendezések stb. tárolására.

Öltözők

Ár innen:
3500 Euro + Áfa
Nem a ruha teszi a férfit, de ha szeretnél változtatni rajta, válaszd az ideális helyet! Az öltözőkonténereket sikeresen alkalmazzák építkezéseken, sportpályákon, uszodákban, praktikus, gyors és előnyös megoldást jelent.

kereskedő

Ár innen:
3300 Euro + Áfa
Néhány vállalkozás garázsból indult, de most egy kereskedelmi konténer segítségével fejlesztheti vállalkozását. Könnyen testreszabható, áthelyezhető és bővíthető, a kereskedelmi konténerek különféle célokra adaptálhatók: gyógyszertárak, üzletek, kávézók, gyorsétterem, vulkanizálás, fodrászat, állatkereskedés stb.

Helyszíni szervezetek

Ár:
igény szerint
Tudjuk, hogy mennyire fontos Önnek a helyszíni szervezési konténerek gyors szállítása és hosszú élettartama. Emiatt mindent megteszünk, hogy állandó készleteink legyenek, és kiemelt figyelmet fordítunk a felhasznált anyagok kiválasztására, hogy ellenálljon az intenzív és tartós használatnak. A konténerek használhatók hálószobának, irodának, WC-nek, zuhanyzónak, tárolónak, biztonsági kabinnak, öltözőnek stb.

Kórházak / szaniterek

Ár:
igény szerint
Az elmúlt évek megtanítottak bennünket arra, hogy gyors, biztonságos és könnyen integrálható megoldásokra van szükségünk bármely egészségügyi intézményben, hozzájárulva az egészségügyi rendszer minőségéhez. Az egészségügyi konténerek optimális megoldást jelentenek mind a meglévő egységek bővítéséhez, mind az új építményekhez, mint például: orvosi, fogorvosi, állatorvosi, rendelő, hullaház stb.

Iskolák / Óvodák

Ár:
igény szerint
Az oktatás a társadalom alapja, és minden gyermek számára hozzáférhetőnek kell lennie, a konténerek ideális megoldást jelentenek új oktatási terek létrehozására vagy a meglévők bővítésére. Az iskolák és óvodák moduláris konstrukciói a tanfolyamok lebonyolításához szükséges eszközökkel felszereltek, és használhatók tanteremként, WC-ként, öltözőként, étkezőként, tornateremként, laboratóriumként és irodaként.

Garázs

Ár innen:
3000 Euro + Áfa
Esztétikus, funkcionális és kedvező áron? Igen lehetséges. Nem csak az autóját védi, hanem tökéletesen illeszkedik az udvar dekorációjába is. Az FDC garázsok két változatban készülnek: szigetelt és nem szigetelt, összeszerelt állapotban szállítjuk, így néhány perc alatt élvezheti saját garázsát.

Konténerházak

Ár innen:
2890 Euro + Áfa
Már tudjuk, hogy a tenger mellett vagy a hegy lábánál álmodozik nyaralóházáról, ezért elkészítettük Önnek a legpraktikusabb, legvonzóbb és legtartósabb moduláris otthonokat, amelyeket csak kívánhat. A moduláris házak azt az előnyt kínálják, hogy egyedi kialakítású tereket alakítanak ki a szállodaipar számára, szállás- és rekreációs tereket iskolai táborok számára, szociális lakásként szolgáló tereket vagy kis házak, nyaralók a vidéki kert számára.
A konténerek használatának előnyei

CSÖKKENTETT KÖLTSÉG

A fémvázas konténerkonstrukciók költsége alacsonyabb, mint a klasszikus konstrukciók.

NEM SZÜKSÉGES OLDALRA

Ezek megvalósításához nincs szükség klasszikus építkezésre.

GYORS ÉPÍTÉS

A kivitelezés a bonyolultságtól függően 10-45 napot is igénybe vehet.

– FDC konténerek –

Nem találta meg, amit keresett?

További kérdései vannak termékeinkkel kapcsolatban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen segítünk!

Minden, amit a konténerekről tudni kell

Uj tetelek

Letiltja a Mega Menu oszlopcímet

Ugrás az oldal tetejére