Tipuri de containere - Containere FDC

Tipuri de containere

Gama variata de containere pentru orice activitate


Containere Depozitare

Practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat, sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.
Containerele de depozitare sunt cea mai buna alegere cand vine vorba de spatii mobile (sau fixe) de depozitare. Sustinute de un design placut, se incadreaza cu usurinta in orice decor, atat casnic, dar mai ales in constructii, oferind o imagine indrazneata santierelor clasice.
Pentru a satisface nevoile clientilor, producem o gama variata de dimensiuni pentru containerele de depozitare.


Containere Birou

Spatiul de birou este estential pentru orice afacere, indiferent de amploarea ei.Fie ca vorbim de birouri mici, pentru cativa angajati sau de spatii de birou ceva mai mari, solutiile oferite de Containere FDC doresc sa intampine clientii care cauta spatii de birou inteligente, moderne si mai ales practice. Fiind usor de personalizat, containerele birou sunt solutia perfecta remarcandu-se prin versatilitate si rezistenta.


Containere Comerciale

Spatiul comercial este unul dintre cele mai importante elemente pentru majoritatea afacerilor, indiferent de amploare.Chiar daca vorbim de spatii comerciale de dimensiuni reduse, pentru cativa angajati sau de spatii comerciale ceva mai mari, solutiile oferite de Containere FDC doresc sa intampine clientii care cauta spatii comerciale moderne si mai ales practice. Fiind usor de personalizat, containerele comerciale sunt solutia perfecta remarcandu-se prin versatilitate si rezistenta.


Cabine Paza

Sunt construite nu doar pentru utiliate, ci si pentru confortul celor care le intrebuinteaza.
Pentru a acoperi nevoile clientilor, producem trei dimensiuni pentru cabinele de paza.


Containere HoReCa

HoReCa este un domeniu complex, vast si pretentios, unde atentia la detalii conteaza. Tocmai de aceea, solutiile HoReCa din containere de la Containere FDC sunt solutia perfecta pentru afacerea ta ! Avand foarte multe posibilitati de dimensionare si personalizare, solutiile HoReCa din containere vin in intampinarea afacerilor de viitor oferind perspective noi si moderne.


Containere santier

Sunt construite nu doar pentru utiliate, ci si pentru confortul celor care le intrebuinteaza.
Containerele pot fi utilizate ca spatii de cazare, dormitoare, dormitoare cu toaleta, dormitoare cu grup sanitar, sali de mese si bucatarii sau cantine portabile, birouri relocabile, toalete si grupuri sanitare , containere vestiar sau containere pentru depozitare, magazii de scule, magazii pentru materiale sau orice alta aplicatie se poate da unui spatiu construit pentru un santier clasic.


Containere WC | Cabine Grup Sanitar

Practice, elegante si cu o utilitate de nelipsit, cabinele wc ocupa un loc important in organizarile de santier si nu numai.
Cabinele WC sunt construite din cadre robuste, produse din profile atipice, galvanizate, grunduite si vopsite pentru o rezistenta foarte buna la coroziune si intemperii.


Containere Sanitare

Constructie, montaj si instalare containere sanitare pentru carantina, triaj sau cabinete medicale.
Acestea pot fi instalate oriunde pentru a fi utilizate ca: zone de triaj, cabinete medicale, spatii pentru carantina.
Containerele sanitare produse de FDC sunt complet echipate si dezinfectate inainte de livrare; ele constituie o solutie perfecta pentru cazare in conditii decente, fiind dotate cu instalatii de igienizare, incalzire, aer conditionat si grup sanitar.


Containere Monobloc

Sunt cele mai folosite si raspandite containere datorita flexibilitatii in configurearea si utilarea spatiului construit, facilitand utilizarea acestora in diverse domenii de activitate. Acestora li se adauga si usurinta de relocare, datorita structurii monobloc care se foloseste ca o singura unitate, nefacand pereche cu un alt container, eliminandu-se procesele de montare si demontare din timpul relocarii. Relocarea facandu-se prin simpla amplasare pe spatiul dorit. Toate containerele produse de firma noastra pot primi configuratii, culori si utilari solicitate de catre beneficiar.


Containere Modulare

Sunt destinate folosirii in ansambluri, putand fi unite intre ele si astfel extinzandu-se suprafata spatiului de construit pentru P sau P+1.
Aceste constructii sunt destinate amplasarii pe perioade lungi sau cu caracter permanent.
Containerele modulare sunt construite din cadre robuste, produse din profile atipice, galvanizate, grunduite si vopsite pentru o rezistenta foarte buna la coroziune si intemperii. Peretii din panouri sandwich, termoizolate cu spuma poliuretanica de 30mm, acoperisul si pardoseala izolate cu vata minerala de 100mm, asigura o izolatie termica si fonica ce confera un confort optim pentru cei care le utilizeaza. Pentru finisajele de la interior se foloseste lambriu din PVC 7mm pentru tavan, parchet laminat 8mm pentru pardoseala si tamplarie din PVC 63mm cu geam termopan pentru ferestre si usa.


Parteneri in productia de containere

Call Now Button