Containere depozitare de vanzare in Brasov - Containere FDC

Containere depozitare de vanzare in Brasov

Containere depozitare Brasov

Containerele depozitare produse de FDC ofera o solutie rapida, accesibila si flexibila atunci cand ai nevoie de birouri, cazare, vestiare sau spatii comerciale compacte in Brasov. Oferim pentru clientii nostri o varietate mare de modele la containere, precum pereti de sticla, dimensiuni personalizate si nu numai. Containerele depozitare din Brasov sunt disponibile la comanda sau de pe stoc conform proiectului si nevoilor dumneavoastra. Containere FDC Brasov produce si modele speciale, la cerere, acestea fiind deasemeni fabricate in Romania de catre FDC si pot fi construite pe baza designului clientului. Toate modelele noastre de containere depozitare sunt proiectate si construite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si pentru iernile mai friguroase.

Servicii containere depozitare

Consultanta gratuita containere Brasov

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite solutii, adaptate proiectului tau de containere depozitare.

Proiectare & constructie containere Brasov

Realizam proiectarea containerelor depozitare gratuit pentru a-ti oferi o imagine cat mai clara a constructiei finale.

Garantie & post-garantie containere Brasov

Garantie valabila 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice la toate containerele depozitare.

Transport & montaj containere Brasov

Suntem echipati cu un camion de mare tonaj cu macara, astfel nu ai nevoie de nimeni si de nimic altceva pe langa noi pentru a-ti duce proiectul de containere depozitare la final.

Avantaje containere depozitare

Va prezentam mai jos 6 avantaje in utilizarea de containere depozitare

Containere depozitare Brasov

Containerele depozitare sunt practice, utile, rezistente, impunatoare, usor de relocat si acestea sunt doar cateva din calitatile ce le fac atat de utilizate in diverse domenii.

De ce sa alegeti containere depozitare Brasov?

Pentru ca noi asiguram consultanta inaintea achizitiei, realizam partea de proiectare, si impreuna cu dumneavoastra ne asiguram ca ceea e primiti este ceea ce aveti nevoie in desfasurarea activitatilor dumneavoastra din Brasov.

Cum se efectueaza montajul containerelor de catre Containere FDC Brasov


Spital modular mobil realizat de catre Containere FDC Brasov

Portofoliu containere Brasov

Tot ceea ce trebuie sa stii despre containere depozitare Brasov


Call Now Button