Containere birou - Containere FDC - Preturi Producator

Containere birou


Containerele Birou

Spatiul de birou este estential pentru orice afacere, indiferent de amploarea ei.Fie ca vorbim de birouri mici, pentru cativa angajati sau de spatii de birou ceva mai mari, solutiile oferite de Containere FDC doresc sa intampine clientii care cauta spatii de birou inteligente, moderne si mai ales practice. Fiind usor de personalizat, containerele birou sunt solutia perfecta remarcandu-se prin versatilitate si rezistenta.

Utilizarea unui birou din containere iti trece automat afacerea pe lista afacerilor social responsabile din Romania, datorita folosirii uneia dintre cele mai ecologice metode de a construi. Crezi ca s-ar potrivi ?

De ce sa folosesti un birou din containere ?

E usor de personalizat - Contureaza-ti afacerea incepand de la spatiul de lucru. Alege design-ul cel mai potrivit pentru afacerea ta.

Se poate reloca - "Daca nu iti place undeva, poti sa te muti, doar nu esti copac." - asa e si in cazul biroului din containere.

Se poate extinde - Tot ce facem este pentru progres, pe care ni-l dorim si mai ales il anticipam cu speranta. Pentru afaceri cu perspectiva, birourile din containerele sunt solutia de extindere perfecta.

Sunt accesibile – In general un spatiu de birou este destul de costisitor. Prin utilizarea unui container timp de 5 ani, practic “chiria” lunara ajunge la maxim 100 de euro.


Nu esti sigur daca sau ce ar fi potrivit pentru tine ?


Contacteaza-ne si consultantii nostri dedicati pentru afaceri te vor ajuta sa gasesti solutia cea mai buna pentru tine !

Portofoliu containere birou


Parteneri in productia de containere

Call Now Button