Despre noi - Containere FDC

Despre noi

Companie producatoare de containere


Containere Fdc este o societate romaneasca, specializata exclusiv in producerea de containere, formata dintr-o echipa tanara care vine cu un suflu nou in constructiile de containere, prin profesionalism, entuziasm, punctualitate, atentie maxima acordata cerintelor clientului si detaliilor in executarea unor containere la cel mai inalt standard de calitate.

Constructiile din containere sunt o optiune tot mai utilizata nu doar in constructii, datorita timpului scurt de realizare, a designului placut ce le incadreaza cu usurinta in orice decor si mai ales a usurintei de relocare.

Tipuri de containere produse de FDC

Producerea containerelor se realizeaza pe doua tipuri de structuri, monobloc sau modulare, care pot primi configurari si utilari standard sau cele solicitate de beneficiar.

Configurari si utilari standard pentru structurile monobloc si modulare ale containerelor: Container birou; Container vestiar; Container dormitor; Container depozitare; Container vanzari; Container prezentare; Container sanitar; Cabina paza; Cabina WC; Container birou + WC; Container dormitor + container sanitar; Container birou + dormitor + sanitar; Container birou + vestiar; Container vestiar + sanitar.


Idei | Proiecte | Containere


Parteneri in productia de containere

Call Now Button