Containere comerciale - Containere FDC - Preturi Producator

Containere comerciale


Containerele Comerciale

Spatiul comercial este unul dintre cele mai importante elemente pentru majoritatea afacerilor, indiferent de amploare.Chiar daca vorbim de spatii comerciale de dimensiuni reduse, pentru cativa angajati sau de spatii comerciale ceva mai mari, solutiile oferite de Containere FDC doresc sa intampine clientii care cauta spatii comerciale moderne si mai ales practice. Fiind usor de personalizat, containerele comerciale sunt solutia perfecta remarcandu-se prin versatilitate si rezistenta.

Utilizarea unui spatiu comercial din containere iti transforma automat afacerea intr-una social responsabila, datorita folosirii uneia dintre cele mai ecologice metode de a construi. Crezi ca s-ar potrivi ?

De ce sa folosesti un spatiu comercial din containere ?

E usor de personalizat - Contureaza-ti afacerea incepand de la spatiul de lucru. Alege design-ul cel mai potrivit pentru afacerea ta.

Se poate reloca - "Daca nu iti place undeva, poti sa te muti, doar nu esti copac." - asa e si in cazul spatiului comercial din containere.

Se poate extinde - Tot ceea ce facem este pentru progres, pe care ni-l dorim si mai ales il anticipam cu speranta. Pentru afaceri cu perspectiva, spatiile comerciale din containerele sunt solutia de extindere perfecta.

Sunt accesibile – In general un spatiu comercial este destul de costisitor. Prin utilizarea unui container timp de 5 ani, practic “chiria” lunara ajunge la maxim 100 de euro.


Nu esti sigur daca sau ce ar fi potrivit pentru tine ?


Contacteaza-ne si consultantii nostri dedicati pentru afaceri te vor ajuta sa gasesti solutia cea mai buna pentru tine !

Portofoliu containere comerciale


Parteneri in productia de containere

Call Now Button